Columbia OutDry Ex Gold Tech Shell (Herr) Black

I Lager

Nyskapande skaljacka med OutDry Extreme, ett helt vattentätt membran på jackans utsida. Med ventilationsöppningar under ärmarna får du en jacka som är helt vattentät och som andas sällsynt bra.

880 kr 1 795 kr

Vattentät skaljacka med avancerad ventilation

En innovativ skaljacka för vandring, sport, klättring och andra friluftsäventyr. OutDry™ Extreme är det första vattentäta och ventilerande materialet som är konstruerat med ett vattentätt membran ytterst och ett fukttransporterande och ventilerande tyg innerst. Detta ger jackan enastående andasegenskaper samtidigt som du håller dig garanterat torr. Jackan är dessutom försedd med ventilationsöppningar under ärmarna. Jackan har en fast, justerbar huva med förstärkt skärm. Ärmsluten och nederkanten är justerbara med dragskor. Alla dragkedjor är vattensäkrade och alla sömmar är tejpade. Jackan är förlängd i bakändan.

Eftersom elementen stoppas direkt vid första lagret behövs ingen vattenavvisande ytbehandling av plagget och är därför DWR-fri. Eftersom yttertyget inte suger åt sig fukt får du en betydligt bättre andning och du kyls inte heller ned av ett fuktigt yttertyg.

  • Vikt: ca 370 g (Storlek M)
  • Material: 100% Nylon
  • Helt tejpade sömmar
  • Färg: Black