Didriksons Stratus Regnjacka Herr Orange

I Lager

Stratus är en praktisk regnjacka i herrmodel med tejpade sömmar. Jackan är både vindtät och vattentät, så att du håller dig varm och torr även i tufft väder. Den är tillverkad av 100% återvinningsbar polyester.

1 199 kr 1 499 kr

Regnjacka för alla väder

Stratus är en riktigt bra regnjacka med flera finesser. Den är tillverkad i Didriksons StormSystem som gör den 100% vattentät, vindtät och andningsbar. Ventilationsöppningar under ärmarna och flera justeringsmöjligheter så att du kan anpassa dig efter vädrets makter. Huvan är fast och kan rullas in i kragen när du inte behöver den.

En ny finess är två knappar framtill som håller ihop jackan även med dragkedjan öppen. Det gör att den inte blåser upp samtidigt som du får bra ventilation. Fantastiskt skönt i svenskt vår- och höstväder!

Jackan är tillverkad av 100 % återvinningsbara material. Det innebär att när jackan inte längre används så är den förberedd för en ny framtid och kan återvinnas för att bli material till ett nytt plagg. Självklart har den också en PFC-fri vattenavvisning.

Finesser

- Justerbar huva som går att rulla in i kragen
- Alla sömmar tejpade.
- Ventilation under ärmarna.
- Justerbara ärmslut.
- Justerbar nederkant.
- Två fickor framtill.
- En bröstficka.
- En innerficka.

Material

Yttertyg: 100% Polyester.
Didriksons Storm System: 100% Vind- och vattentät.
Vattenpelare: 10 000 mm.
Andas: 5 000 g/m2/dygn.
Färg: Strong Orange (311).