1-3 arbetsdagar leverans | 30 dagar öppet köp

  • Hem
  • Ryggsäck DCS Trek 80

Ryggsäck DCS Trek 80

Fjällmark
1 495 kr
Prishistorik
Ryggsäck DCS Trek 80
Robust och rymlig ryggsäck för alla äventyr i vildmark och på resande fot. Med det sköna DCS-bärsystemet bär du även tung packning bekvämt. Fullpackad med smarta finesser: integrerat regnskydd, infällda sidofickor, bottenfack, frontöppning med mera!
Snabb leverans & 30 dagars öppet köp

Om Ryggsäck DCS Trek 80

80 liters ryggsäck för vandring med DCS-bärsystem

Fjällmark DCS Trek 80 är en fullutrustad ryggsäck för vandring och resa med det nya bärsystemet DCS (Dynamic Carry System). Ryggsäcken har ökad bärkomfort och förbättrad viktfördelning tack vare de ergonomiskt formpressade ryggstödsskenorna. Extra vaddering i det stabila höftbältet ger ännu högre komfort och hjälper dig bära tung packning bekvämt. Rygglängden är justerbar och hela bärsystemet går att anpassa så att det passar just din rygg. DCS Trek 80 är dessutom utrustad med bland annat regnskydd, infällda sidofickor och frontöppning.

Den rymliga frontfickan är perfekt för saker du behöver komma åt kvickt som regnkläder eller en värmejacka för pauserna. De justerbara spännremmarna framför bottenfacket gör det enkelt att fästa ditt liggunderlag eller sovsäck. Kompressionsremmarna i sidorna gör att du kan få vikten så nära ryggen det går och samtidigt hålla packningen på plats.

Finesser
  • Article noF00076061
Specifikationer
Frakt & Retur