Fjällmark Falsterbo Campingtält 4P

I Lager

Riktigt bekvämt, smidigt och rymligt tält för camping, bilsemester och kortare vandringar. I sovrummet ryms bekvämt fyra personer, i absiden får ni plats med packning och till och med ett litet bord. Noggrannhet i materialval ger dig en garanterad vattentäthet och lång livslängd.

1 495 kr 2 195 kr

Tältet för camping och semestertider.

För dig som är gillar att vara ute i naturen, oavsett om det är på bilsemester, i kajak, med MC eller cykel, så är Falsterbo ett riktigt bra tältval. Ni sätter upp tältet på mindre än en kvart (med lite övning) och kan sedan njuta av de lyxiga innermåtten, ljusinsläppet och den ringa vikten.

Tältduken i extra slitstark 210T polyester är garanterat vattentät med en vattenpelare på 3000 mm. Golvet är tillverkat i mjuk, smidig och självklart vattentät (5 000 mm) 210D Oxford som gör att du slipper prassel under natten. Du kan alltså sova lugnt även i regnväder och vakna utvilad inför nästa dags äventyr!

De generösa måtten i innertältet rymmer enkelt fyra personer, även med lite bredare madrasser. Absiden eller förtältet är stort och högt nog för all packning och ett litet bord. Det löstagbara golvet i förtältet ger extra skydd för packning och fötter när vädret inte är det bästa.

Finesser
- Lättuppsatt tält för fyra personer.
- Vattentät ytterduk och golv.
- Löstagbart golv i förtältet.
- Hög kvalitet i alla materialval ger lång livslängd.
- Vattentät ytterduk och golv.
- Två dörrar i yttertältet: en på kortsidan, en på långsidan.
- Fönster med "gardiner" på kortsidan.

Specifikationer
Vikt: ca 6500 gram.
Innertältsmått: 230 x 240 cm.
Yttermått: 440 (L) x 260 (B) x 140/120 (H) cm.
Förtältsmått: 210 x 160 / 260 cm.
Vattenpelare ytterduk: 3000 mm (garanterat regntätt)
Vattenpelare golv: 5000 mm (garanterat vattentätt)
Material ytterduk: 210T Polyester
Material golv: 210D Oxford