Haglöfs Mila Rain Set (Dam) Magnetite

I Lager

Garanterat vattentätt regnställ i Haglöfs erkända kvalitet och stil. Haglöfs Proof 2L håller dig torr i de värsta ösregnen. Både jackan och byxorna andas effektivt så att du kan vara aktiv. Passar bra till vandring, skogsliv, skidåkning och vardag! Setpris för både jacka och byxa!

1 999 kr 2 499 kr

Garanterat vattentät regnställ.

I Haglöfs Mila Rain Set får du ett praktiskt regnställ för alla väder. Haglöfs Proof håller dig garanterat torr i de värsta ösregnen. Den effektiva andningen gör att jackan fungerar bra till högpulsaktiviteter som skidåkning och vandring. Den gör också att jackan är behaglig till vardags, även när det inte regnar!

Jackan har två stora fickor framtill med dragkedja. Huvan justerbar och försedd med skärm så att du kan skydda dig mot ruskväder. Jackan är fodrad med ett supertunt meshfoder som effektivt transporterar bort överskottsfukt.

Byxorna har resår i midjan så att de blir enkla att dra av och på. De är tillverkade i ett mjukt och följsamt material. Insidan är tunt fodrad för att effektivt transportera bort överskottsfukt och göra de behagliga mot huden.

Finesser

- Garanterat vattentätt.
- Effektiv andning.
- Alla sömmar tejpade.
- Vattentät dragkedja i jackan.
- Två stora fickor med dragkedja i jackan.
- Justerbara ärmslut.
- Meshfoder på insidan.
- Justerbar huva.
- Byxorna har resår i midjan.
- Justerbar nederkant i jackan.

Material

Yttertyg: 20D Polyamid.
Foder: Mesh.
Haglöfs Proof 2L: Garanterat vind- och vattentät.
Vattenpelare: 15 000 mm.
Andas: 10 000 g/m2/dygn.
Färg Jacka: Magnetite (Grå) / True Black.
Färg Byxa: True Black.
Vikt: cirka 800 gram (M).