Houdini M's Outright Jacket (Herr) Black

I Lager

Något tunnare fleece med Houdinis underbara passform. Perfekt under skaljackan, på vandringen eller bara som en skön tröja.

1 495 kr 1 695 kr

Houdinis underbara passform i tunnare material

Houdinis klassiska material finns nu i en något tunnare och lättare variant med samma minimalistiska i design och magiska passform.

Tunnare fleecejacka i Polartec® Power Stretch® Pro Light. Perfekt isolering när en vanlig fleecetröja kan kännas för varm. Ärmsluten är formade för att ge extra värme på ovansidan av handen. Outright Jacket passar bra till vandring, löpning eller till vardags. Hellångt 2-vägsblixtlås för smidig ventilation gör att den också passar bra om man använder sele. Nerkanten kan justeras för perfekt passform.

Polartec® Power Stretch® Pro Light är ett syntetmaterial som ger bra värme och fukttransport samtidigt som vikten hålls nere. Den mjuka insidan är behaglig och underbart skön att ha direkt mot huden. Ytan är slitstark och gör att tröjan blir smidigt under en skaljacka samtidigt som stretchen ger dig full frihet.

Om du letar efter ett tunnare isoleringsplagg med flera användningsområden som kommer hålla dig torr och bekväm oavsett vad du gör, och som kommer hålla i många år, så har du hittat rätt produkt.

  • Vikt: ca 300 g (storlek M)
  • Material: Polartec® Power Stretch® Pro Light
  • Blue Sign-godkänt produkt
  • Färg: True Black Heather
>