Houdini M's Power Houdi (Herr) Blue

I Lager

Magiskt skön fleece i kroppsnära passform med huva. Perfekt under skaljackan, på vandringen eller bara som en skön tröja.

1 495 kr 1 995 kr

Power Houdi är en skön och varm fleecetröja

Houdinis klassiska Power Houdi är minimalistisk i design men har ändå allt du behöver - många som använder den säger att den rent av är beroendeframkallande!

Det är en teknisk fleecejacka med ren design, full rörelsefrihet, bra fukttransport och som torkar snabbt. Den är multifunktionell och passar lika bra på berget som i stan. Välformad huva och krage som skyddar och värmer, hellångt 2-vägsblixtlås fram som gör att det är enkelt att ventilera extra när det behövs. Förlängda ärmar med tumhål gör att tröjan håller sig på plats när du rör på dig.

Polartec® Power Stretch® Pro är ett syntetmaterial som ger bra värme och fukttransport samtidigt som vikten hålls nere. Den mjuka insidan är behaglig och underbart skön att ha direkt mot huden. Ytan är slitstark och gör att tröjan blir smidigt under en skaljacka samtidigt som stretchen ger dig full frihet.

Om du letar efter ett multifunktionellt isoleringsplagg som kommer hålla dig torr och bekväm oavsett vad du gör, och som kommer hålla i många år, så har du hittat rätt produkt.

  • Vikt: ca 480 g (storlek M)
  • Material: Polartec® Power Stretch® Pro
  • Blue Sign-godkänt produkt
  • Färg: Blue Illusion
>