Friluftsvaror

 x 
Kundvagn - 0 kr

  • Kundvagnen är tom
 x 
Kundvagn - 0 kr

  • Kundvagnen är tom

Storleksgaranti

Friluftsvaror erbjuder kostnadsfri storleksgaranti på vårt sortiment av kläder, skor och kängor.

Byt storlek, färg eller modell helt gratis!

Om något som du beställt inte skulle passa och du önskar byta till en större eller mindre storlek erbjuder vi byte utan extra kostnad för dig. Skulle den storlek som du efterfrågar vara slut kommer vi i första hand att försöka beställa hem rätt storlek åt dig. Finns varan inte hos leverantören har du som kund full rätt att använda din ångerrätt.

Vill du byta en vara?

Vid ett byte så ska vår fraktsedel användas som du får via e-post efter att du kontaktat oss. Returpaketet måste vara väl emballerat och innehålla produkten/produkterna som du önskar byta i sitt originalutförande med alla etiketter och dylikt. Tejpa fraktsedeln väl synlig utanpå paketet och lämna in det där du först hämtade ut det. Vi skickar den önskade storleken så snart originalvaran finns hos oss.

För att underlätta för oss så får du väldigt gärna bifoga information om ärendet (att det gäller bytesrätt och vilken storlek du önskar byta till).

Byte av vara gäller endast för kunder med leveransadress i Sverige, och endast med leverans till postombud / DHL ServicePoint.

Säkerhet med kvalité

Besök oss