Ivanhoe Wool Sock Compression Black

I Lager

En strumpa som arbetar enligt kompressionstekniken. Denna gynnar blodcirkulationen i benen, vilket i sin tur motverkar svullna ben, trötthet och risken för kramp. Din prestationsförmåga ökar och du får bättre uthållighet och högre mjölksyratröskel.

Kategorier: Strumpor Nyheter Ivanhoe

199 kr

Snygga ullstrumpor från Ivanhoe i merinoull

Left-/right-systemet ger helt rätt anatomisk passform och är en högteknologisk strumpa som ger dig bättre resultat oavsett användning. Eftersom ullen är en relativt skör fiber är den förstärkt med polyamid som ger strumpan en rejält hög slitstyrka. Lycran ger en skön och behaglig stretch.

Tillverkad i Sverige

Ull är ett material som håller din fot lagom varm - oavsett om det är varmt eller kallt. Genom att ullen andas, det vill säga att den släpper genom fukt och svett så håller din fot sig sval och torr även under ansträngande vandringar. Ull kan dessutom absorbera flera gånger sin egen vikt i väta utan att kännas blöta. Genom att använda ullstrumpor minskar du risken för skavsår genom att dina fötter hålls svala och torra.

Merinoullen är den finaste ullfibern på marknaden som varken stick eller kliar mot huden. Strumpan är tillverkad med 5% Polyamid för extra slitstyrka och 5% Lycra för en bättre passform. Detta påverkar inte ullens egenskaper utan ger bara en strumpa som sitter bättre och håller längre.

  • 90% merinoull, 5% polyamid, 5% lycra