1-3 arbetsdagar leverans | Förlängd returrätt till 31/1!

Butiksevent

BUTIKSEVENT I MALMÖ OCH HELSINGBORG 

Här hittar du en lista på alla events, föreläsningar och andra inspirerande och roliga händelser i våra butiker. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer! 

Merrell-vecka: 22/5 - 28/5 

  • Varmt välkommen till vårens första butiksevent med varumärket Merell den 25 maj klockan 12-18 i vår butik på Väla samt 10-16 i vår butik i Malmö den 26 maj. Merells representant Mats Eklund kommer vara på plats och ge dig de bästa tipsen på vad du ska tänka på oavsett om du funderar på att göra en kort vandring i en lokal park, en weekendvandring i bergen, en trailrun eller vad som helst däremellan. Merrell har skor för alla tillfällen. 

  • Det kommer även bjudas på 15% rabatt samt en impregnering värde 225:- vid köp av en GTX sko. Självklart gäller detta erbjudande under hela veckan.  

Om Merell 

Det som startades i bergen av Randy Merrell i Vermont, USA, har idag tagit sig ända in i storstadsmiljöerna. Sedan 1981 har Merrell försett människor med kängor, skor och sandaler. Drivkraften är att anpassa skorna efter de nya behov vi får när våra liv och aktiviteter förändras. Oavsett om du funderar på att göra en kort vandring i en lokal park, en weekendvandring i bergen, en trailrun eller vad som helst däremellan så har Merrell skor för alla tillfällen. De tror på att dela kraften att vara utomhus med alla, att ta vara på alla ögonblick som det erbjuder och att då ha rätt skor vid rätt tillfälle är nyckeln. 

Tid och plats 

Helsingborg / Väla Köpcentrum: Torsdag den 25/5 12:00 - 18:00 

Malmö / Agnesfridsvägen 177: Fredag den 26/5 10:00 - 16:00 

HITTA TILL OSS: Klicka Här >> 

 

MSR Tältutställning med Helinox, Thermarest och Hydroflask: 29/5 - 4/6 

  • Välkommen på tältutställning i våra butiker på Väla och i Malmö där vi kommer guida dig oavsett om det gäller val av tält eller annan outdoor utrustning från varumärkena MSR, Helinox, Thermarest och Hydroflask. En produktexpert kommer vara på plats och besvara alla dina frågor. Det kommer även erbjudas härliga rabatter i både butik och online hela veckan! 

Om Cascade Designs (MSR, Thermarest, Helinox, Hydroflask) 

MSR – Mountain Safety Research 

MSR grundades i slutet av 60-talet som ett nyhetsbrev där grundaren Larry Penberthy delade sina kunskaper och tester av diverse outdoor-utrustning. Sedan började han även tillverkning av utrustning för klättring såsom isyxor och andra säkringsprodukter. Idag är MSR mest kända för sina pålitliga friluftskök, tält och vattenrening. Man tillverkar även snöskor och tillbehör till alla sina produktområden. 

Thermarest 

Therm a Rest grundades 1972 i Seattle av John Burroughs, Neil Anderson och Jim Lea. Sedan dess har många madrasser och uppfinningar har tillkommit genom åren. Idag har man 3 kategorier liggunderlag, klassiska varianter, självuppblåsbara varianter och 2009 lade man till kategorin NeoAir, dvs uppblåsbara liggunderlag utan foam. Denna kategori har en patenterad lösning för isolering och kanalkonstruktion. De kan göras lätta, ha liten packvolym och även vara tjocka för bekvämlighetens skull. 

Helinox 

Sydkoreanska företaget Helinox filosofi är att erbjuda “Lightweight Outdoor Adventure Equipment” och det är precis det man gör. Sedan starten 2008 har man konstant lanserat nya produkter som gör ditt frilufts- eller vardagsliv lite roligare och lite bekvämare. Från början var det ett tydligt outdoor-fokus bakom produkterna men dagens “From Peaks to Parks”-designfilosofi gör att man kan använda sina Helinoxprylar var som helst och när som helst. Det som började med en stol (Chair One) är i dag ett komplett sortiment av stolar, bord, sängar, stavar och tillbehör. 

Hydroflask 

Hydro Flask är ett amerikanskt företag som sedan 2009 tillverkar isolerade stålflaskor i flera storlekar och i många färger och varianter. Man har under årens lopp adderat muggar, mattermosar, skålar osv. Man har även en produktlinje med soft-coolers, dvs mjuka kylväskor. Alla flaskor är tillverkade av livsmedelsklassat 18/8-stål med en helt slät insida som varken avger eller tar upp smaker. Alla modeller har en slittålig pulverlackad utsida vilket gör din Hydro Flask extra greppvänlig. Självklart blir en stålflaska också grymt stryktålig. 

Tid och plats 

Malmö / Agnesfridsvägen 177: Fredag den 2/6 12:00 - 18:00 

Helsingborg / Väla Köpcentrum: Lördagen den 3/6 10:00 - 15:00 

HITTA TILL OSS: Klicka Här >> 

Osprey Ryggsäcksvecka: 5/6 - 11/6 

  • Är du nyfiken på att lära dig mer om ryggsäckar? Då är du varmt välkommen till vårt butiksevent med varumärket Osprey den 10 och 11 juni i våra butiker på Väla i Helsingborg och Malmö.Ospreys expert Hannes Kling kommer vara på plats och guida dig till den perfekta ryggsäcken mellan 10-15 i Helsingborg den 10 juni samt 11-15 i Malmö den 11 juni. 

  • Du kommer få svar på frågor som ”Vilken storlek ska jag välja?”, ”Hur fördelar jag tyngden i ryggsäcken” samt gå igenom vad som menas med AirScape™-ryggpanel och AntiGravity. Dessutom får du 15% rabatt på Ospreys sortiment under hela veckan samt en presedelppåse vid köp av ryggsäck värde 135:-. Vi ses där! 

Om Osprey 

Osprey började i Kalifornien 1974 med en enda symaskin, massor av idéer och en önskan om att designa och tillverka nyskapande ryggsäckar av högsta kvalitet. Dagens Ospreyprodukter förmedlar samma banbrytande känsla. De används på de högsta berg, de mest avlägsna öar och överallt däremellan. 

Tid och plats 

Helsingborg / Väla Köpcentrum: Lördagen den 10/6 10:00 - 15:00 

Malmö / Agnesfridsvägen 177: Söndagen den 11/6 11:00 - 15:00 

HITTA TILL OSS: Klicka Här >> 

Fjällmark-vecka: 12/6 - 19/6 

  • Sedan mer än 50 år har Friluftsvaror både handlat med och sålt ryggsäckar, tält, sovsäckar och alla annan friluftsutrustning. Det är den kunskapen som nu används för att ta fram nya Fjällmark-produkter. Är du nyfiken på Fjällmark? Välkommen in för att få svar på alla dina produktfrågor! 

Vi har dessutom minst 25% på hela Fjällmarks sortiment! 

Om Fjällmark 

Med en mer än 50-årig historia står Fjällmark för hög funktion när du handlar utrustning för ditt uteliv. Eftersom Fjällmark är vårt eget märke har vi förmånen att jobba nära våra kunder så att vi kan erbjuda rätt produkter till rätt pris. Vår mission att ge alla möjlighet att njuta av vår fantastiska natur genomsyrar varje produkt. 

Tid och plats 

Helsingborg / Väla Köpcentrum: Onsdagen den 14/6 12:00 - 16:00 

Malmö / Agnesfridsvägen 177: Torsdagen den 15/6 12:00 - 16:00 

HITTA TILL OSS: Klicka Här >>