1-3 arbetsdagar leverans | Förlängd returrätt till 31/1!

Leverans

Leveranstid 

Vi räknar med att du har dina varor 1-3 arbetsdagar från det att du lägger beställningen. 

Vilka länder skickar ni till? 

Vi skickar endast inom Sverige.

Standardfrakt: PostNord Ombud 

Leverans sker med PostNord till närmsta PostNord-ombud eller PostNord paketbox. 

Priser Standardfrakt 

  • Vikt 0 - 10 kg: 49 kr 

  • Vikt 10 - 20 kg: 99 kr 

Hemleverans: PostNord Hemleverans 

Sändningar över 20 kg (max 35 kg) skickas i första hand som ett hempaket. Du kan även välja att få beställningar med lägre vikt levererade direkt hem till dig med detta alternativ. PostNord kommer kontakta dig för att bestämma tid för leverans så se till att både telefonnumret och e-postadressen du anger vid köp är korrekta. 

Priser Hemleverans 

  • Vikt 0 - 35 kg: 199 kr 

Större leveranser: PostNord 

Större sändningar (oftast över 35 kg eller väldigt skrymmande) skickas på pall eller som stycke. Dessa levereras i första hand till angiven adress. Priset är inklusive pall (kostnad cirka 100 kr). PostNord kommer kontakta dig för att bestämma tid för leverans så se till att både telefonnumret och e-postadressen du anger vid köp är korrekta. 

Priser Större leveranser 

  • Vikt 35+ kg: 399 kr 

Returfrakt - 39 kr 

Vi tar 39 kr för returfrakten om du använder dig av vår returfraktetikett. Om du inte fick en fraktetikett i din sädning så går det att beställa en via vår kundtjänst: Kontakta oss! Fraktetikett mejlas till dig då vi tyvärr inte har möjlighet att skicka med brev. 

Trasigt paket 

Vid de fall då en vara returneras med sönderriven kartong eller förpackning som ej går att återanvända debiterar vi en avgift på 200 kr. Detta är för att förpacknigen räknas som en del av produkten och en skadad kartong därför minskar produktens värde. Du får bryta förpackningen för att undersöka varan så länge du inte skadar den avsevärt. Detta gäller inte kartongen som varan skeppas i. 

Skrymmande paket 

Notera att det vid större sändningar med låg vikt och stor volym kan det tillkomma volymfrakt, till exempel vid en stor beställning liggunderlag.