1-3 arbetsdagar leverans | Förlängd returrätt till 31/1!

Om Friluftsvaror

Sveriges bästa friluftsbutik! 

I över 50 år har Friluftsvaror designat, tillverkat och distribuerat tält, ryggsäckar, sovsäckar och annan friluftsutrustning med grundtanken att man enkelt ska kunna få tag på bra utrustning till bra pris. Med egen import och legotillverkning av tält, ryggsäckar och sovsäckar i Asiens högst rankade fabriker gynnas du som slutkund med bättre utrustning till lägre pris. 

Eget tältsortiment 

I Friluftsvarors tältsortiment hittar du bland annat kvalitetstält från Visent och Fjällmark, där Visent erbjuder stora och bekväma camping- och familjetält och Fjällmark erbjuder lättviktstält för vandring och fjällklimat. Här finns även stora partytält, scouttält och vindskydd, speciellt framtagna för att möta scoutkårernas tuffa krav på funktion och kvalitet. Friluftsvaror arbetar ständigt på att förbättra och förnya sitt sortiment utav tält och lanserar årligen nya och förbättrade modeller. 

Scout- och friluftsföreningar 

Genom åren har samarbetet med scoutkårer och friluftsföreningar blivit både stort, starkt och pålitligt. Idag sträcker sig samarbetet över hela norden där Friluftsvaror levererar tält och lägerutrustning till många ideella föreningar inom outdoor och friluftsliv. 

Butikerna 

I de fysiska butikerna finner du ett brett sortiment av friluftsutrustning som tält, sovsäckar och ryggsäckar, men även tillbehör, regnställ och funktionskläder. Friluftsvaror erbjuder genom sina butiker hjälpsam och kunnig personal som kan ge råd och förslag, hjälpa med val av utrustning och informera om denna. Om du vill ha personlig service och rådgivning ska du besöka Friluftsvarors butik i Malmö. Välkommen in! 

Klicka här för att se öppettider i våra butiker! 

Organisation 

Friluftsvaror Intrade AB 
Organisationsnummer: 556165-9433 

Kontakta oss!