Friluftsvaror

 x 
Kundvagn - 0 kr

  • Kundvagnen är tom
 x 
Kundvagn - 0 kr

  • Kundvagnen är tom

Liggunderlag

Sortera på
Resultat 1 - 28 av 28

Liggunderlag för vandring och camping

Alla typer av liggunderlag hittar du här: SIM – självuppblåsande och isolerande liggunderlag med maximal komfort, klassiska liggunderlag i EVA/XPE, supersmå, lätta och bekväma liggunderlag. Vi har även tjocka och bekväma luftmadrasser för campingen eller övernattningen! Som vanligt väljer vi noga ut produkter för att du skall kunna hitta rätt liggunderlag för ditt behov!

Alla typer av Liggunderlag hittar du här: Självuppblåsande Liggunderlag SIM | EVA / XPE Slutna Celler | Supersmå & Lätta Luftmadrasser

Här hittar du exklusiva kvaliteter på liggunderlag. SIM – självuppblåsande och isolerande liggunderlag med maximal komfort. Klassiska liggunderlag i EVA/XPE som är värmelagrande med slutna celler och slitstarkt material. Supersmå, lätta och bekväma liggunderlag med enbart luft som är bra att kombinera med EVA/XPE underlagen för maximal komfort. Vi har även tjocka och bekväma luftmadrasser för campingen eller övernattningen! Som vanligt väljer vi noga ut produkter för att du skall kunna hitta rätt liggunderlag för ditt behov!

Säkerhet med kvalité

Besök oss