Fjällmark

Fjällmark utvecklar tält, ryggsäckar, sovsäckar för vandring, outdoor och friluftsliv. Oavsett om du ska ut i skogen, på en fisketur, på en fjälltur, på kajaktur i skärgården - oavsett vad så kan du lita på att Fjällmark tar dig ut på dina äventyr!

Stort fokus ligger på att utveckla genomtänkt utrustning med hög kvalitet utan kompromisser. Fjällmarks filosofi är att alla ska kunna njuta av naturen med den bästa tänkbara utrustningen.

De stora produktgrupperna är tält, ryggsäckar och sovsäckar, men det erbjuds även andra friluftstillbehör som liggunderlag, kittlar, lampor, knivar, med mera. Intresset för outdoor och friluftsliv är stort vilket speglas direkt i alla produkter som erbjuds där omtanke skänks till varje detalj.

Vi är mycket noga med att uppmärksamma och följa riktlinjer från Kemikalieinspektionen och fristående grupper som Naturskyddsföreningen för ekovänliga material. Miljö-certifiering enligt ISO 14001 följs självklart och miljöpåverkan av material och tillverkning diskuteras alltid med våra leverantörer före inköp. Frågor kan självklart ställas till oss.

Fjällmark

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-30 av 77

Per sida
Fallande ordning
Sida
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-30 av 77

Per sida
Fallande ordning
Sida