Trangia Stormkök 27-21 UL/D Duossal

I Lager

Äntligen här! Stormkök med kastruller och stekpanna i Duossal: Hållbart, låg vikt, hög värmespridning och lättrengjort.

Kategorier: Trangiakök Trangia

849 kr

Trangias stormkök med kastruller och stekpanna i Duossal

Under 90 år har Trangia tillverkat robusta och pålitliga stormkök som används av allt från nybörjare till inbitna vandrare. Det är en mycket smart och kompakt lösning som erbjuder ett komplett kök i en mycket liten och smidig förpackning.

Köket Trangia 27-21 UL/D är Trangias kök med kokkärl i Duossal. Duossal är en perfekt kombination av aluminium på utsidan för bra värmespridning och rostfritt stål på insidan för en slitstark och lättrengjord stekyta. De två materialen har pressats samman under högt tryck och tillsammans ger de ett kök som värmer din mat snabbt, som är lätt att göra rent och inte minst är väldigt slitstarkt! Vikten blir också betydligt lägre än ett kök av rent stål. Materialtjocklek: 0,8 mm: 0,3 mm rostfritt stål + 0,5 mm aluminium.

Köket, som endast väger 885 gram, packas enkelt ihop och innehåller ett komplett set med vindskydd och stomme, Trangias välkända spritbrännare, två kittlar och en stekpanna. Medföljer gör även ett praktiskt handtag, lock samt en lågjusterare för brännaren.

Innehåll:

  • 2 kittlar (1 liter vardera) i Duossal
  • 1 stekpanna (18 cm omkrets) i Duossal
  • Vindskydd / stomme i Ultralight Aluminium
  • Spritbrännare med lock och tillbehör för att justera lågan
  • Handtag
  • Spännrem

Detta köket kan användas med samtliga av Trangias tillbehör i den mindre 27-serien, samt Trangias gasbrännare.

Vikt: 885 gram
Packstorlek: 18,5 x 10 cm

Made in Sweden