Alfa Munro Perform GTX (Herr) Black

I Lager

Munro Perform GTX till herr är en mångsidig, högkvalitativ lågsko i skinn. GORE-TEX-membranet gör skon vattentätt och andningsbar. Skon är utformad för en aktiv livsstil, för alla säsongernas aktiviteter. Vibram®-sulan ger ett bra grepp på ytor som golv, asfalt, grus, stenar och gräs.

1 795 kr

Stabil sko för och vandring och vardagsliv

Alfa Munro Perform GTX är en sko designad för turer i skog och mark som passar dig som älskar att röra dig i naturen. Yttersulan Vibram® greppar underlaget från flera vinklar så att du får ett fantastiskt grepp även på hala och våta underlag. Tillsammans med det djupa hälgreppet ger detta en riktigt bekväm sko som fungerar både till vandring i all slags terräng.

Givetvis är skon helt vattentät tack vare ett Gore-Tex-membran som ventilerar ut fukt samtidigt som den håller vätan ute så att dina fötter förblir torra och svala.

Munro har en normalbred läst anpassad för nordiska fötter med bra grepp runt hälen.

  • Yttermaterial: Läder
  • Membran: Gore-Tex
  • Yttersula: Vibram för fantastiskt grepp
  • Vikt: 450 g per sko(storlek 42)
  • Herrstorlekar
  • Färg: Black

Alfa är ett välkänt, norskt varumärke etablerat 1931. I över 80 år har de stolt tillverkat skid- och vandringskängor för kvalitetsmedvetna utomhusentusiaster. Dessutom har de tillverkat skor till professionella användare, som norska polisen, norska försvarsmakten och andra yrkesgrupper som behöver det bästa inom funktion, komfort och kvalitet. I samarbete med världens ledande leverantörer av material och teknologi är Alfas strävan att erbjuda dig en bättre utomhusupplevelse.