Sovsäckar

Trespass Barnsovsäck Bunka Treadblue

Köp din sovsäck hos Friluftsvaror! Varma sovsäckar från Haglöfs, Jack Wolfskin, Vaude, m.fl. Syntet- och dunsovsäckar till garantipriser.

På Friluftsvaror.se hittar du ett brett sortiment av noga utvalda sovsäckar från bland annat Haglöfs, Vaude, Carinthia, Jack Wolfskin, Trespass, TrueNorth och Fjällmark. Även prisbilliga alternativ för nybörjare och småscouter från Visent. Sovsäckar för sommar, vår, höst och vinter med syntetstoppning, syntetdun och "white-duck down" fågeldun. Även barnsovsäckar, liggunderlag och diverse sovsäckstillbehör som sovsäckslakan och sovsäcksöverdrag till förmånliga priser!

I Lager
Färgglad sommar- och inomhussovsäck för barn från skotska Trespass. Hollowfibre-stoppning och mummy-konstruktion.

Kategorier: Barnsovsäckar Trespass

Ordinarie pris 399 kr Reducerat pris 249 kr

För dagis, skola och förskola - REA!

Trespass Bunka är en sovsäck för barn med hollow-fibre syntetstoppning (lager med syntetfiber) för sommar- och inomhusbruk. Perfekt till förskolan eller dagiset! Rekommenderad komforttemperaturen för barn: cirka 7ºC. Köp till sovsäckslakan som skyddar sovsäcken mot smuts, är enkelt att tvätta och som höjer komforttemperaturen. Trespass Bunka har en mummy-konstruktion, dvs ergonomiskt formad för att minimera onödiga luft-utrymmen. Dragsko i öppningen gör att den kan förslutas effektivt.

  • Storlek: 170x65x54 cm
  • Lämplig för barn mellan 110 och 150 cm
  • Inomhus- och sommarbruk
  • Material: Hollowfibre (syntetstoppning)
  • Rekommenderad komforttemperatur: fr. 7ºC
  • "Mummy"-konstruktion
  • Går att försluta med dragsko

Tillbehör

Ett sovsäckslakan ger fördelar såsom ökad komforttemperatur, enklare hantering vid tvätt och bättre hygien. Det sparar även sovsäckens värmeegenskaper eftersom den inte behöver tvättas lika ofta. Oroa dig mindre om glass- och saftspill i sovsäcken och gör samtidigt tvätt av sovsäcken lättare för dig.