Airporter L | Reseskydd för Ryggsäck

Airporter L | Reseskydd för Ryggsäck

Airporter L | Reseskydd för Ryggsäck i gruppen Ryggsäckar / Ryggsäckstillbehör hos Friluftsvaror.se (57083)
Airporter L | Reseskydd för Ryggsäck
Airporter L | Reseskydd för Ryggsäck
Airporter L | Reseskydd för Ryggsäck
539 kr
Ryggsäcksfodral som skyddar din ryggsäck under resan. När du checkar in eller lämnar ifrån dig ditt bagage vet du att det är skyddat mot oförsiktig hantering. Det vattentäta och slitstarka tyget skyddar din packning mot regnskurar och väta. Passar stora ryggsäckar mellan 70 och 110 liter. Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Skydda din ryggsäck under flygresan.

  Ospreys Airporter är skapade för att hålla din packning hel och torr när den behöver extra skydd. När du checkar in bagaget är det skyddat mot oförsiktig hantering och remförstörande bagageband. När väskan ligger fastspänd på busstaket är den skyddad mot regnskurar och väggdamm.

  Airporter är försedd med ett bärhandtag och en justerbar axelrem för enkel hantering. Alla sömmar är tejpade och fullständigt vattentäta. Alla dragkedjor är låsbara för din trygghet. När det inte används packas det ned i en integrerad förvaringspåse. Ett måste på varje långresa!

  Vikt: 530 gram
  Passar: 70-110 liter.
  Storlek: 92 (höjd) x 42 (bredd) x 45 (djup) cm.

  Handla smoooth med Klarna Checkout

  Vad tycker våra kunder om oss?

  "Hej! Vi får tacka för mycket bra service och hjälp, kommer att rekomendera er till vänner och bekanta!
  Janne"

  Läs fler kundomdömen

  Besök oss

  MALMÖ
  Agnesfridsvägen 177
  040 - 19 47 04

  Öppettider
  Mån - Fre: 10.00 - 18.00
  Lör: 10.00 - 15.00
  Sön: 11.00 - 15.00

  Trygga & säkra köp

  Hos Friluftsvaror betalar du enkelt och säkert. Du kan välja mella faktura, delbetalning, kortbetalning eller direkebetalning.

  Välkommen till Friluftsvaror.se - För små och stora äventyr!

  Friluftsvaror har över 48 års erfarenhet av tält, ryggsäckar, sovsäckar och alla tillhörande produkter. Tillverkning av egna varumärken ger full insyn i produktionen vilket betyder mycket ur Ekologi-, pris- och kvalitetssynpunkt. Sovsäckar och sovsäckstäcken innehåller numera de allra senaste stoppningsmaterialen med högt loft och låg vikt. Ryggsäckar är utrustade med ventilerande ryggavhåll, axelremmar och midjebälten och tillverkas i lätta nedbrytbara /ekologiska syntetmaterial.