Bella FZ Lichen Green

Bella FZ Lichen Green

Bella FZ Lichen Green i gruppen Kläder / Tröjor & Skjortor / Ulltröjor hos Friluftsvaror.se (H1100416076)
Bella FZ Lichen Green

En värmande och skön ulltröja som fungerar i de flesta lägen. Insidan i Tencel© gör plagget extra mjukt för dig som är lite mer känslig. Bella är utvecklad och stickad i Gällstad.

Mer information
Storlek3638404244
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

 • Leverans

  Se de olika leveransmetoderna vi erbjuder

 • Leveranstid:
  Frakt:
 • Om Ivanhoe

  Läs om varumärket

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

  Ulltröja med Tencel© till dam

  En varm ulltröja som fungerar fint som bekvämt vardagsplagg eller som värmande mellanlager. Bella har en hög krage och två fickor med blixtlås. Ivanhoes unika filtade ull i kombination med Tencel© ger kvalitet, komfort och en stil som håller år efter år. Tencel-materialet ger en mjukare insida närmast kroppen och kan vara bra för de som är lite känsligare.

  Ett plagg i ull har en massa fina fördelar: ullen transporterar bort fukt, värmer dig när det är kallt, samt är naturligt antibakteriell och smutsavvisande. Dessutom har ull förmågan att värma även när den har blivit fuktig. Tänk på att du inte behöver tvätta ditt ullplagg lika ofta som plagg i andra material, det räcker långt med vädring!

  Tencel är framställt av träfiber från hållbart skogsbruk och processen är snål på både kemikalier och vatten. Jämfört med bomulls- eller polyesterproduktion är framställning av Tencel mycket skonsammare för miljön.

  • 60% Boiled Wool / 40% Tencel©
  • 350 g/m²
  • Stickad i Sverige
  • Färg: Lichen Green

  Miljö/Hållbarhet: Ullgarnet är bluesign certifierat. Ullgarnet kommer ursprungligen ifrån Sydamerika och är garanterat mulesingfri. Garnet spinns och färgas i Europa. Tencel tillverkas av cellulosa från snabbväxande träslag, främst eukalyptus som odlas på hållbara skogsplantager i Österrike och dess grannländer.

  Skötselråd: Framgångsreceptet för att sköta ett ullplagg och behålla det fint är att vädra, vädra och åter vädra. Avlägsna smuts och fläckar direkt när de uppstår och sedan är det bästa att hänga ut plagget utomhus på en galge. Det är bara en fördel om det är lite fuktigt väder ute. Ullen stöter bort smuts och bryter ner bakterier och är därmed självrengörande och luktfri. När du märker att plagget inte har blivit rent efter en rejäl vädring kanske det ändå är dags att tvätta, följ då noga skötselrådet som du hittar i sidsömmen.

  Kön: Dam