Bever Perform GTX

Bever Perform GTX

Bever Perform GTX i gruppen Skor & Kängor / Kängor / Vandringskängor hos Friluftsvaror.se (H5195124)
Bever Perform GTX
Bever Perform GTX
Bever Perform GTX
Norges favorit på jakt och tur! Alfa Bever Perform är en högskaftad känga i fullnarvsskinn av absolut högsta klass. Skafthöjden ger rejält skydd och en enastående stabilitet på dina utmanande vandringar. Garanterad vattentäthet med Gore-Tex Performance Comfort. Mer information
Storlek424344454647
30 dagars öppet    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

 • Leverans

  Se de olika leveransmetoderna vi erbjuder

 • Leveranstid:
  Frakt:
 • Om Alfa

  Läs om varumärket

 • Alfa är en av Norges äldsta skotillverkare med rötter tillbaks till 1931. Från starten har Alfa servat kvalitetsmedvetna kunder som inte vill kompromissa med sin utrustning. Under de senaste 80 åren har Alfas skor och kängor tagit expeditioner och äventyrare över hela världen: Från längdskidåkning över snötäckta vidder och extrema expeditioner i bitande kyla till långa vandringar i öken, fjäll och vildmark. Produkterna har hjälp bärare upp till de sju topparna, över Grönland och till de båda polerna oräkneligt antal gånger.

  Trots den anrika historien är Alfas fokus på framtiden. Med idén om att ett par fantastiska kängor ger oräkneligt antal fantastiska friluftsupplevelser är målet givet: skapa kängor och skor av oslagbar kvalitet.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

  Känga för långa vandringar, jakt och fiske i absolut toppklass.

  Med Alfa Bever Perform kan du ta dig vilka utmaningar du än ställs inför. Det höga skaftet ger dig ett ordentligt stöd i steget, extra viktigt när du bär tung packning. Höjden och den höga plösen håller vatten ute i sankmark och mossa.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Liknande produkter