BioLite CampStove 2+

BioLite CampStove 2+ i gruppen Utrustning / Mat & Kök / Vedeldade Kök hos Friluftsvaror.se (F00518000UA)
BioLite CampStove 2+
BioLite CampStove 2+
BioLite CampStove 2+
BioLite CampStove 2+
BioLite CampStove 2+
1795 kr

Med CampStove 2+ kan du laga mat och ladda telefonen på samma gång. Bränslet är pinnar, kottar och annat fossilfritt bränsle du hittar i naturen. Campstove 2+ genererar 50% mer energi än föregångaren.

Mer information
30 Dagars Öppet Köp    Klarna Faktura    Klimatkompenserad Frakt

Storleksguide

  Energi och matlagning från naturen!

  CampStove 2+ från BioLite är produkten för dig som gillar prylar och friluftsliv. Med det innovativa köket genereras el när du bränner kvistar, kottar och annat bränsle från naturen. Starta en brasa, sätt på den inbyggda fläkten så börjar du generera din egen el. Så enkelt är det!

  Du kan även kombinera med ett kokkärl eller grillgaller och laga mat på samma gång. CampStove 2 har ett inbyggt batteri som automatiskt laddas upp när använder köket. Förbränningen blir högeffektiv tack vare den inbyggda fläkten som också gör att det blir mindre rök. Du kokar upp 1 liter vatten på cirka 4.5 minuter - ungefär på samma tid som ett gaskök men utan att behöva bära med dig bränsle.

  Du monterar enkelt av den termoelektriska generatorn från köket om du vill använda den som power bank. CampStove packas också ihop med generatorn inuti köket och tar då inte större plats än en 1 liters-flaska. DU får även med en BioLite FLexlight-lampa som är en flexibel lampa som kan kopplas direkt till generatorn och ger ett behagligt, ljusterbart och smidigt ljus. Campstove är kompatibel med de flesta USB-laddade tillbehör som telefoner, GPS:er, actionkameror med mera.

  Specifikationer

  • Ingår: CampStove2, Flexlight, Förvaringspåse, Firestarters, USB-kabel.
  • Batteri: 3200 mAh
  • Effekt: 3W @ 5V (20 min laddning ger 60 min taltid)
  • Packmått: ca 20 x 13 cm
  • Vikt: 935 gram (kök och laddare)
  Vikt: 935 gram