CampStove 2 Bundle

CampStove 2 Bundle

CampStove 2 Bundle i gruppen Utrustning / Mat & Kök / Vedeldade Kök hos Friluftsvaror.se (CSX2001)
CampStove 2 Bundle
CampStove 2 Bundle
CampStove 2 Bundle
CampStove 2 Bundle
CampStove 2 Bundle
2695 kr
Paket med CampStove 2, Portable Grill och Kettle Pot. Med CampStove 2 kan du laga mat och ladda telefonen på samma gång. Bränslet är pinnar, kottar och annat fossilfritt bränsle du hittar i naturen. Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Det ultimata paketet för friluftsnörden

  CampStove 2 från BioLite är produkten för dig som gillar prylar och friluftsliv. Med det innovativa köket genereras el när du bränner kvistar, kottar och annat bränsle från naturen. Starta en brasa, sätt på den inbyggda fläkten så börjar du generera din egen el. Så enkelt är det!

  Med i Campstove Bundle får du förutom köket också en Portable Grill så att du enkelt kan grilla korv och en Kettle Pot så att kan koka vatten med din CampStove. Du får också med en FLexlight som är en flexibel lampa med steglös dimmer för matlagning i skymningen.

  CampStove 2 har ett inbyggt batteri som automatiskt laddas upp när använder köket. Förbränningen blir högeffektiv tack vare den inbyggda fläkten som också gör att det blir mindre rök. Du kokar upp 1 liter vatten på cirka 4.5 minuter - ungefär på samma tid som ett gaskök men utan att behöva bära med dig bränsle.

  Du monterar enkelt av den termoelektriska generatorn från köket om du vill använda den som power bank. CampStove packas också ihop med generatorn inuti köket och tar då inte större plats än en 1 liters-flaska. DU får även med en BioLite FLexlight-lampa som är en flexibel lampa som kan kopplas direkt till generatorn och ger ett behagligt, justerbart och smidigt ljus. Campstove är kompatibel med de flesta USB-laddade tillbehör som telefoner, GPS:er, actionkameror med mera.

  Specifikationer

  • Ingår: CampStove 2, Portable Grill, Kettle Pot, Flexlight, Förvaringspåse, Firestarters, USB-kabel.
  • Effekt: 3W @ 5V (20 min laddning ger 60 min taltid)
  • Packmått: ca 26 x 34 x 34 cm
  • Vikt: 3500 gram (komplett)

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.