Denali 65 Women Cabernet

Denali 65 Women Cabernet i gruppen Ryggsäckar hos Friluftsvaror.se (F00351012UA)
Denali 65 Women Cabernet
Denali 65 Women Cabernet
2295 kr

För långa vandringsturer med tält, sovsäck, kök och mat passar Denali 65 Women mycket bra. Bärsystemet är anpassat för tung packning med ordentligt vadderade bärremmar och bra svankstöd. Rygglängden är enkel att justera för att få den att passa perfekt. Denali 60 Women är speciellt anpassat för kvinnor med anatomiskt skurna axelremmar och passar även kortare rygglängder och smalare axlar.

Mer information
30 Dagars Öppet Köp    Klarna Faktura    Klimatkompenserad frakt

Storleksguide

  Damryggsäck för vandring och resa

  Speciellt utformad för kvinnor med svängda, smalare axelremmar och kortare höftbälte. Rygglängden är justerbar och passar i sitt kortaste läge även juniorer. Maxlängd cirka 175 cm.

  Denali är en bekväm vandringsryggsäck i toppskiktet som passar dig som behöver en rejäl ryggsäck för din vandring i vildmarken. Ett par kängor, ett tält och två veckor i fullständig frihet: Du får enkelt plats med allt du behöver på din resa eller din vandring.

  Ryggsäcken är tvådelad med snabb frontöppning till huvudfacket för att göra ditt liv enklare. Topplocket är avtagbart och fungerar som en liten dagsryggsäck för kortare utflykter. 

  Flertalet fickor och fack gör det enkelt att fästa extra utrustning som liggunderlag utanpå. En infällbar ficka för vattenflaskan ger dig snabb åtkomst. Flera mindre fack gör det enkelt att organisera packningen.

  Denali är utrustad med det absolut modernaste såsom Honeycomb ram av aluminium och 1000D polyamid Chaintech förstärkning i botten. Bärsystemet är designad för maximal komfort när du bär tung packning. Höftbältet är stabilt och rejält vadderat och ramen i aluminium gör att vikten fördelas ned på höfterna.

  • Bärsystem: Jack Wolfskin X-Transition
  • Ram av Honeycomb-aluminium
  • Material: Cross Rip 300D, Nailhead 420D
  • Botten förstärkt med Chaintech 1000D
  • Mått (cirka): 86 x 38 x 36 cm
  • Volym: 65 + 8 (i topplocket) liter
  • Vikt: cirka 2720 gram
  • Färg: Cabernet (Vinröd)
  Justerbar rygglängd: Ja
  Vandringslängd: Över helgen , Veckovandring
  Volym: 73 liter
  Regnskydd ingår: Nej
  Artikelnummer: F00351012UA