Elsie Headband Navy | Pannband i Lammull

Elsie Headband Navy | Pannband i Lammull

30
Elsie Headband Navy | Pannband i Lammull i gruppen Kläder / Accessoarer / Mössor & Hattar hos Friluftsvaror.se (4100177022)
Elsie Headband Navy | Pannband i Lammull
295 kr / 207 kr
Perfekt för den frusne! Mjukt, varmt och naturligt stretchigt pannband i lammull. Skandinaviskt mönster som är svårt att inte tycka om. Pannbandet är vändbart med ribbstickad insida. Elsie är stickad i Ivanhoes egen fabrik i Gällstad. Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Vändbart pannband i mjuk och skön lammull

  Material: 80% Lammull / 20% Polyamid
  Lammull är en mjuk men något svagare fiber, en mix med polyamid gör att den blir starkare utan att ta bort ullens egenskaper.
  Lammullen spinns och färgas av Lanerossi, ett företag i Filivivi gruppen i Italien. Ett företag certifierade med Öko-Tex standard 100.
  Lammullen vi använder är garanterat Mulesing Free och ullen kommer ursprungligen ifrån Argentina.
  Vikt: ca. 450g/m2

  Färg: Navy

  Skötselråd
  Framgångsreceptet för att sköta en ulltröja och behålla den fin är att vädra, vädra och åter vädra. Avlägsna smuts och fläckar direkt när de uppstår och sedan är det bästa att hänga ut tröjan utomhus på en galge. Det är bara en fördel om det är lite fuktigt väder ute. Ullen stöter bort smuts och bryter ner bakterier och är därmed självrengörande och luktfri. När du märker att plagget inte har blivit rent efter en rejäl vädring kanske det ändå är dags att tvätta, följ då noga skötselrådet som du hittar i sidsömmen.

  Tvättråd
  1. Vädra plagget.
  2. Tvätta i ullprogram 30 grader, men var noga med att läsa tvättrådet.

  Kön: Dam