Falsterbo Campingtält 4P

Falsterbo Campingtält 4P

46
Falsterbo Campingtält 4P i gruppen Tält / Vandringstält hos Friluftsvaror.se (SS19895329)
Falsterbo Campingtält 4P
Falsterbo Campingtält 4P
2195 kr / 1195 kr
Riktigt bekvämt, smidigt och rymligt tält för camping, bilsemester och kortare vandringar. I sovrummet ryms bekvämt fyra personer, i absiden får ni plats med packning och till och med ett litet bord. Noggrannhet i materialval ger dig en garanterad vattentäthet och lång livslängd. Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Tältet för camping och semestertider.

  För dig som är gillar att vara ute i naturen, oavsett om det är på bilsemester, i kajak, med MC eller cykel, så är Falsterbo ett riktigt bra tältval. Ni sätter upp tältet på mindre än en kvart (med lite övning) och kan sedan njuta av de lyxiga innermåtten, ljusinsläppet och den ringa vikten.

  Tältduken i extra slitstark 210T polyester är garanterat vattentät med en vattenpelare på 3000 mm. Golvet är tillverkat i mjuk, smidig och självklart vattentät (5 000 mm) 210D Oxford som gör att du slipper prassel under natten. Du kan alltså sova lugnt även i regnväder och vakna utvilad inför nästa dags äventyr!

  De generösa måtten i innertältet rymmer enkelt fyra personer, även med lite bredare madrasser. Absiden eller förtältet är stort och högt nog för all packning och ett litet bord. Det löstagbara golvet i förtältet ger extra skydd för packning och fötter när vädret inte är det bästa.

  Finesser - Lättuppsatt tält för fyra personer. - Vattentät ytterduk och golv. - Löstagbart golv i förtältet. - Hög kvalitet i alla materialval ger lång livslängd. - Vattentät ytterduk och golv. - Två dörrar i yttertältet: en på kortsidan, en på långsidan. - Fönster med "gardiner" på kortsidan.

  Specifikationer Vikt: ca 6500 gram. Innertältsmått: 230 x 240 cm. Yttermått: 440 (L) x 260 (B) x 140/120 (H) cm. Förtältsmått: 210 x 160 / 260 cm. Vattenpelare ytterduk: 3000 mm (garanterat regntätt) Vattenpelare golv: 5000 mm (garanterat vattentätt) Material ytterduk: 210T Polyester Material golv: 210D Oxford

  Antal Personer: 4 st

  omdömen

  1 omdömen
  Macke 2020-05-23

  Verkligen ett kanontält, utan att det för den delen gräver hål i plånboken. Hade blivit en fullpott om det hade vart tältpinnar till samtliga fästöglor, vilket saknades. Fick sätta 2 stormlinor i samma som tältet. Det gick men då vet vi nästa gång att vi behöver köpa på oss fler tältpinnar. Passande nog så kom det några lätta regnfall under premiårnatten, inga som helst problem.

  Visa fler