Firelighting Kit™ BIO Hazy Blue / Rusty Orange

Firelighting Kit™ BIO Hazy Blue / Rusty Orange i gruppen Utrustning / Knivar & Verktyg / Tändare & Eldstål hos Friluftsvaror.se (H2506711240)
Firelighting Kit™ BIO Hazy Blue / Rusty Orange
Firelighting Kit™ BIO Hazy Blue / Rusty Orange
Firelighting Kit™ BIO Hazy Blue / Rusty Orange
219 kr
Light My Fires Fire Lighting Kit är ett nästintill ofelbart sätt att göra upp eld. Ett kit med tre delar som gör det enkelt att både göra upp eld och att grilla korv, marshmallows eller annat gott! Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Swedish Firesteel är tillverkat av en magnesiumlegering som räcker till cirka 3000 slag och producerar en 3000 °C varm gnista. Eldstålet fungerar även när det är blött ute och gör det enkelt att tända gaskök och grillar.

  Tinder-on-a-Rope är en naturlig eldstartare framställd från stubbar av hållbart producerad Caribbea-tall. Virket har har en 80% halt av kåda vilket gör det oerhört effektivt som fnöske när det är blött ute. Dessutom behövs inga tillsatser!

  Grandpa's FireFork gör det busenkelt att grilla över öppen eld. Den passar över i princip vilken pinne som helst och håller allt från marshmallows till korv på ett säkert avstånd över elden.

  Alla plastdetaljer är tillverkade av bioplast från rester av sockerrörsproduktion.

  Innehåller:

  • Swedish FireSteel 2.0 Scout
  • Grandpa's FireFork
  • Tinder-on-a-Rope