Grill 'N Chill Kit

Grill 'N Chill Kit

Grill 'N Chill Kit i gruppen Utrustning / Friluftsutrustning / Krisberedskap hos Friluftsvaror.se (55664440)
Grill 'N Chill Kit
199 kr
Kit med allt du behöver för grillkvällar i naturen. Med Swedish Firesteel 2.0 gör du upp eld på nolltid. Grandpa's Firefork gör det enkelt att grilla korv på valfri pinne. I Pack-Up-Cup kan du njuta varma och kalla drycker utan risk för spill. Du får dessutom med en bok med smarta tips och tricks! Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Pack-up Cup är en smart vikkopp från Light My Fire, som till och med har ett lock, vilket hjälper till med att hålla innehållet varmt. Koppen är enkel att rengöra och tål både mikrovågsugn och diskmaskin. På insidan av koppen finns måttmarkeringar. Den grå delen kan vikas in, så att koppen blir hälften så stor när den inte används. Innehåller 260 ml.

  Grandpa`s FireFork är ett praktiskt korvspjut, som inte väger så mycket i packningen men sina 33 gram. Korvspjutet låser sig fast omkring en pinne på två punkter, så att du inte tappar din korv, marshmallow eller fisk ned i bålet. Det medföljer ett säkerhetslock som du kan trä på när du inte ska använda gaffeln.

  FireSteel Scout är ursprungligen utvecklat till den svenska försvaret. Den kan användas upp till 3000 gånger och väger endast 2 9gram. Eldstålet fungerar genom att de två delarna stryks mot varandra och därmed skapar en gnista på 3000 C. Detta gör den användbar i regnväder och på alla höjder. Det är en grundlig instruktion på förpackningen.

  Innehåller

  • Grandpa's Firefork (16 gram)
  • Pack-Up-Cup (37 gram)
  • Swedish Firesteel 2.0 (29 gram)
  • Bok med Tips & Tricks!

  Handla smoooth med Klarna Checkout

  Vad tycker våra kunder om oss?

  "Hej! Vi får tacka för mycket bra service och hjälp, kommer att rekomendera er till vänner och bekanta!
  Janne"

  Läs fler kundomdömen

  Besök oss

  MALMÖ
  Agnesfridsvägen 177
  040 - 19 47 04

  Öppettider
  Mån - Fre: 10.00 - 18.00
  Lör: 10.00 - 15.00
  Sön: 11.00 - 15.00

  Trygga & säkra köp

  Hos Friluftsvaror betalar du enkelt och säkert. Du kan välja mella faktura, delbetalning, kortbetalning eller direkebetalning.

  Välkommen till Friluftsvaror.se - För små och stora äventyr!

  Friluftsvaror har över 48 års erfarenhet av tält, ryggsäckar, sovsäckar och alla tillhörande produkter. Tillverkning av egna varumärken ger full insyn i produktionen vilket betyder mycket ur Ekologi-, pris- och kvalitetssynpunkt. Sovsäckar och sovsäckstäcken innehåller numera de allra senaste stoppningsmaterialen med högt loft och låg vikt. Ryggsäckar är utrustade med ventilerande ryggavhåll, axelremmar och midjebälten och tillverkas i lätta nedbrytbara /ekologiska syntetmaterial.