Hydration System 3.0

Hydration System 3.0

Hydration System 3.0 i gruppen Utrustning / Mat & Kök / Vattenflaskor hos Friluftsvaror.se (17EB003339)
Hydration System 3.0
399 kr
Vätskesystem för dig på språng. Med generösa 3 liter vatten i ryggen behöver du inte törsta på vandringen, cykelturen eller andra äventyr! Blåsan är försedd med ett magnetiskt fäste till din axelrem. Stor öppning gör den enkel att fylla på och rengöra. Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  3-liters vätskesystem med magnetiskt fäste.

  Med Jack Wolfskin Hydration System 3.0 har du enkel och snabb tillgång till vatten i ryggsäck. Med hela tre liter klarar du av även krävande strapatser. Tack vare den stora öppningen är blåsan enkel både att fylla och rengöra. Den flexibla plasten med förstärkt topp gör den enkel att passa in även i en (över) full ryggsäck. Det magnetisk fästet sätter du på axelremmen och har då enkel och snabb tillgång till vätska när du är på språng.

  Blåsan är tillverkad i termoplastisk PE som är livsmedelssäker, hygienisk och lättrengjord. Självklart är plasten helt fri från BPA och PVC. Drickpipen ger ett högt flöde och är självstängande.

  Rymmer: 3 liter. Storlek: 44 x 20 cm. Vikt: 235 gram. Material: Livsmedelsäker och hygienisk PE.

  Handla smoooth med Klarna Checkout

  Vad tycker våra kunder om oss?

  "Hej! Vi får tacka för mycket bra service och hjälp, kommer att rekomendera er till vänner och bekanta!
  Janne"

  Läs fler kundomdömen

  Besök oss

  MALMÖ
  Agnesfridsvägen 177
  040 - 19 47 04

  Öppettider
  Mån - Fre: 10.00 - 18.00
  Lör: 10.00 - 15.00
  Sön: 11.00 - 15.00

  Trygga & säkra köp

  Hos Friluftsvaror betalar du enkelt och säkert. Du kan välja mella faktura, delbetalning, kortbetalning eller direkebetalning.

  Välkommen till Friluftsvaror.se - För små och stora äventyr!

  Friluftsvaror har över 48 års erfarenhet av tält, ryggsäckar, sovsäckar och alla tillhörande produkter. Tillverkning av egna varumärken ger full insyn i produktionen vilket betyder mycket ur Ekologi-, pris- och kvalitetssynpunkt. Sovsäckar och sovsäckstäcken innehåller numera de allra senaste stoppningsmaterialen med högt loft och låg vikt. Ryggsäckar är utrustade med ventilerande ryggavhåll, axelremmar och midjebälten och tillverkas i lätta nedbrytbara /ekologiska syntetmaterial.