Hydraulics 2L Reservoir

Hydraulics 2L Reservoir

Hydraulics 2L Reservoir i gruppen Utrustning / Friluftsutrustning / Övrig Friluftsutrustning hos Friluftsvaror.se (0845136036567)
Hydraulics 2L Reservoir
Hydraulics 2L Reservoir
Hydraulics 2L Reservoir
449 kr
Vätskesystem med smart fästanordning och stor och smidig öppning. Tillverkar i lätt, slitstark och BPA-fri TPU-plast. Ha enkel tillgång till vätska i farten med Osprey Hyrdaulics! Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Med Hydraulics? Reservoir, som ger maximal stabilitet och är enkel att använda, ser du till att dricka tillräckligt under dina äventyr. Den unika kombinationen av hällskydd och Slide-Seal?-öppningen upptill gör det enkelt att fylla och tömma vätskeblåsan. Öppningen gör det också enkelt att rengöra blåsan ordentligt. Osprey Hydraulics? är ett anatomiskt utformat bakstycke som ger stabilitet och skapar en platt profil som gör det enklare att ta vattenblåsan i och ur ryggsäcken. Bitmunstycket är magnetiskt, vilket gör det enkelt att hålla ordning på samtidigt som du har tillgång till vatten i farten. Du fäster enda delen av fäststycket på lämplig plats på ryggsäckens bärrem. Du öppnar och stänger bitvalvet med ett enkelt vridsystem. Tillverkad i ett starkt men lätt TPU-material, som är utformat för att klara såväl kyla som kokande vatten. Tack vare QuickConnect?-systemet kan du ta ut vätskeblåsan för att enklare fylla, byta ut och rengöra den.

  • Vikt: 210 gram
  • Volym: 2 liter
  • Mått: 35 x 15 x 6 cm

  Handla smoooth med Klarna Checkout

  Vad tycker våra kunder om oss?

  "Hej! Vi får tacka för mycket bra service och hjälp, kommer att rekomendera er till vänner och bekanta!
  Janne"

  Läs fler kundomdömen

  Besök oss

  MALMÖ
  Agnesfridsvägen 177
  040 - 19 47 04

  Öppettider
  Mån - Fre: 10.00 - 18.00
  Lör: 10.00 - 15.00
  Sön: 11.00 - 15.00

  Trygga & säkra köp

  Hos Friluftsvaror betalar du enkelt och säkert. Du kan välja mella faktura, delbetalning, kortbetalning eller direkebetalning.

  Välkommen till Friluftsvaror.se - För små och stora äventyr!

  Friluftsvaror har över 48 års erfarenhet av tält, ryggsäckar, sovsäckar och alla tillhörande produkter. Tillverkning av egna varumärken ger full insyn i produktionen vilket betyder mycket ur Ekologi-, pris- och kvalitetssynpunkt. Sovsäckar och sovsäckstäcken innehåller numera de allra senaste stoppningsmaterialen med högt loft och låg vikt. Ryggsäckar är utrustade med ventilerande ryggavhåll, axelremmar och midjebälten och tillverkas i lätta nedbrytbara /ekologiska syntetmaterial.