Hydraulics 2L Reservoir

Hydraulics 2L Reservoir

Hydraulics 2L Reservoir i gruppen Utrustning / Friluftsutrustning / Övrig Friluftsutrustning hos Friluftsvaror.se (0845136036567)
Hydraulics 2L Reservoir
Hydraulics 2L Reservoir
Hydraulics 2L Reservoir
449 kr
Vätskesystem med smart fästanordning och stor och smidig öppning. Tillverkar i lätt, slitstark och BPA-fri TPU-plast. Ha enkel tillgång till vätska i farten med Osprey Hyrdaulics! Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

    Med Hydraulics? Reservoir, som ger maximal stabilitet och är enkel att använda, ser du till att dricka tillräckligt under dina äventyr. Den unika kombinationen av hällskydd och Slide-Seal?-öppningen upptill gör det enkelt att fylla och tömma vätskeblåsan. Öppningen gör det också enkelt att rengöra blåsan ordentligt. Osprey Hydraulics? är ett anatomiskt utformat bakstycke som ger stabilitet och skapar en platt profil som gör det enklare att ta vattenblåsan i och ur ryggsäcken. Bitmunstycket är magnetiskt, vilket gör det enkelt att hålla ordning på samtidigt som du har tillgång till vatten i farten. Du fäster enda delen av fäststycket på lämplig plats på ryggsäckens bärrem. Du öppnar och stänger bitvalvet med ett enkelt vridsystem. Tillverkad i ett starkt men lätt TPU-material, som är utformat för att klara såväl kyla som kokande vatten. Tack vare QuickConnect?-systemet kan du ta ut vätskeblåsan för att enklare fylla, byta ut och rengöra den.

    • Vikt: 210 gram
    • Volym: 2 liter
    • Mått: 35 x 15 x 6 cm