Inertia X Frame

42
Inertia X Frame i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara Liggunderlag hos Friluftsvaror.se (1100000)
Inertia X Frame
Inertia X Frame
1195 kr / 695 kr
Det lättaste, mest kompakta liggunderlaget från Klymit - tar inte större plats än en läskburk och väger bara 250g! Mer information
30 dagars öppet    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Fantastiskt lätt liggunderlag med liten packvolym och avancerade egenskaper.

  Klymit Inertia X Frame passar dig som vill bära så lite som det bara går på din vandring men för den skull inte sova direkt på marken. Liggunderlaget är designat för att ge stöd på de viktigaste tryckpunkterna samtidigt som onödiga partier har skalats bort för att spara vikt och packvolym. Eftersom luftspalterna mellan kanalerna tillåter sovsäckens loft att expandera och fyllas av luft istället för att tryckas platt mot underlaget så ökar isoleringen och X Frame kan därför användas även under vår- och höst tillsammans med rätt sovsäck.

  Materialet på undersidan är en lätt men väldigt slitstark 75D polyesterväv för att ge ökad livslängd samtidigt som ovansidan är gjord i ett lättare material för att ytterligare spara vikt. Allt detta ger ett liggunderlag som är förvånansvärt bekvämt och väldigt slitstarkt trots den ytterst sparsmakade vikten och packvolymen.

  Liggunderlaget levereras i en packpåse med lagningskit. Det medföljer också en handpump för att pumpa upp liggunderlaget med extra tryck. Blåser upp det gör du med 3-5 andetag.

  • Storlek: 183 x 46 cm
  • Tjocklek: 3,8 cm
  • Vikt: 258 g
  • Packmått: 15 x 7,6 cm (längd x diameter)
  • Material ovansida: 30D Polyester
  • Material undersida: 75D Polyester

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.