Ivanhoe Underwool Headband Graphite Marl

Ivanhoe Underwool Headband Graphite Marl

Ivanhoe Underwool Headband Graphite Marl i gruppen Kläder / Accessoarer / Mössor & Hattar hos Friluftsvaror.se (4100088055)
Ivanhoe Underwool Headband Graphite Marl
199 kr

Underwool Headband är ett pannband i 100% extra fin merinoull. Det är tunnt nog för att användas aktiva dagar och passar bra exempelvis under en hjälm.

Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Pannband i extra fin Merinoull

  Ett tunnt och smidigt pannband i 100% merinoull som passar bra aktiva dagar. Eftersom det är mycket lätt och knappt tar någon plats är det en given följeslagare på fjällvandringen med mera.

  Ett plagg i ull har en massa fina fördelar: ullen transporterar bort fukt, värmer dig när det är kallt, samt är naturligt antibakteriell och smutsavvisande. Dessutom har ull förmågan att värma även när den har blivit fuktig. Tänk på att du inte behöver tvätta ditt ullplagg lika ofta som plagg i andra material, det räcker långt med vädring!

  • Material: 100% Extra fin merinoull
  • 160 g/m²
  • Färg: Graphite Marl

  Miljö/Hållbarhet:
  Vi kallar vår extra fin merinoull för Underwool. All vår merinoull i vårt lager 1 program är 100% Mulesing Free. Ivanhoe stickar både i fine och extra fine merino ull. Garnet köper vi in ifrån Italien. Südwolle heter vår merinoullsleverantör och kvalitén vi köper är en toppkvalitet av Biella Yarn. Ullen kommer ifrån Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Argentina el Uruguay.

  Skötselråd: Framgångsreceptet för att sköta ett ullplagg och behålla det fint är att vädra, vädra och åter vädra. Avlägsna smuts och fläckar direkt när de uppstår och sedan är det bästa att hänga ut plagget utomhus på en galge. Det är bara en fördel om det är lite fuktigt väder ute. Ullen stöter bort smuts och bryter ner bakterier och är därmed självrengörande och luktfri. När du märker att plagget inte har blivit rent efter en rejäl vädring kanske det ändå är dags att tvätta, följ då noga skötselrådet som du hittar i sidsömmen.

  Kön: Dam, Herr, Unisex