Kungsleden: Ammarnäs - Hemavan 1:50 000

Kungsleden: Ammarnäs - Hemavan 1:50 000 i gruppen Utrustning / Friluftsutrustning / Kartor & Böcker hos Friluftsvaror.se (9789188335340)
Kungsleden: Ammarnäs - Hemavan 1:50 000
159 kr

Den här kartan täcker den sydligaste delen mellan Ammarnäs och Hemavan men utsnittet omfattar även hela fjällområdena kring Ammarfjället. Kartan har en detaljrikedom som inte finns i andra kartor över samma område tack vare flygburen laserskanning. Den är tillverkad i Tyvek® som både är helt vattentåligt och mycket rivstarkt.

Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Fjällkarta 1:50 000

  Calazo har utvecklat fem kartor i skala 1:50.000 med en unik detaljrikedom som täcker hela Kungsledens sträckning mellan Abisko i norr till Hemavan i söder.

  Den här kartan täcker den sydligaste delen mellan Ammarnäs och Hemavan men utsnittet omfattar även hela fjällområdena kring Ammarfjället och norr om Norra Storfjället.

  Den här kartan är en av de kartor Calazo kallar för den nya generationens fjällkarta. Det innebär en detaljrikedom som inte finns i andra kartor över samma område. Terränginformationen är baserad på flygburen laserskanning. Förutom helt nya höjdkurvor med ekvidistans 10 meter framträder bland annat vattendrag och branter på ett avsevärt bättre sätt än tidigare. Lederna återges med större noggrannhet liksom sankmarker, byggnader, stenbunden mark och svårframkomlig vegetation.

  Kartan är tillverkad i materialet Tyvek®. Det är gjort av en syntetfiber som gör kartan helt okänslig för vatten och mycket rivtålig. En Tyvekkarta går inte sönder i vecken eller tappar färgen när du använder den.

  • Praktiskt och behändigt format
  • Tyvek®-materialet är vattentätt och rivtåligt
  • Mycket hög detaljrikedom
  • Skala 1:50 000
  • 2 cm = 1 km