Leveranstid

För varor som är märkta I Lager räknar vi med att du har dina varor 2-5 arbetsdagar från det att du lägger beställningen.

Varor som är märkta Beställningsvaror räknar vi med att du har dessa 6-12 arbetsdagar från det att du lagt beställningen.

Vi jobbar på för att få iväg alla beställningar så fort som möjligt!

DHL Service Point

Leverans sker med DHL till närmsta DHL Service Point.

 Viktangivelse Fraktkostnad
 0-10 kg  39 kr
 11-20 kg  99 kr

DHL Hemleverans - 179 kr

Sändningar över 20 kg (max 35 kg) skickas i första hand som ett hempaket. Du kan även välja att få beställningar med lägre vikt levererade direkt hem till dig med detta alternativ. DHL kommer kontakta dig via telefon för att bestämma tid för leverans så se till att du anger korrekt telefonnummer. Paket som ej kan levereras skickas till närmsta servicestation.

DHL Pall eller stycke - 399 kr

Större sändningar (oftast över 35 kg eller väldigt skrymmande) skickas på pall eller som stycke. Dessa levereras i första hand till angiven adress och i andra hand till närmsta servicestation. Priset är inklusive pall (kostnad cirka 100 kr).

Returfrakt - 59 kr

Vi tar 59 kr för returfrakten om du använder dig av vår returfraktetikett.
Alla byten är gratis! Om du vill byta storlek eller till annan vara kostar det dig inget extra. Om du inte fick en fraktetikett i din sädning så går det att beställa en av kundtjänst. Denna mejlas till dig, vi har tyvärr inte möjlighet att skicka med brev.

Skrymmande paket

Notera att det vid större sändningar med låg vikt och stor volym kan det tillkomma volymfrakt, till exempel vid en stor beställning liggunderlag.

Beställningar till Danmark och Finland

Det går även bra att beställa och få dina varor levererade till till exempel Danmark eller Finland. Paket skickas primärt till utlämningsstation eftersom detta är billigare och mer miljövänligt. Vid sändningar över 20 kg, kontakta oss för en lösning.

 Danmark      Finland  
 Viktangivelse  Pris (svenska kronor)    Viktangivelse  Pris (svenska kronor)
 0-10 kg  99 kr    0-10 kg  99 kr
 10-20 kg  149 kr    10-20 kg  149 kr