Frakt

Leveranstid

Vi skickar din beställning inom 1-2 arbetsdagar och leveranstiden är vanligtvis 1-4 arbetsdagar (om inget annat anges på produktsidan).

OBS! På grund av högt tryck och störningar i vissa leveranser har vi 1-2 dagars längre leveranstid än normalt. Vi jobbar på för att få iväg alla beställningar så fort som möjligt!

DHL Service Point: Kraftigt rabatterad fraktkostnad

Du betalar endast cirka 1/3 av priset för postpaket i fraktkostnad hos Friluftsvaror. Fraktpriset är inklusive serviceavgift, hanteringsavgift, pris för emballage/kartong och pack-material. Leverans sker med DHL till närmsta DHL Service Point.

 Viktangivelse  Postnord Postpaket Din fraktkostnad
 0-10 kg  220 - 325 kr  39 kr
 11-20 kg  375 - 435 kr  99 kr

*Jämfört med postnords priser för postpaket.

DHL Hemleverans - 179 kr

Sändningar över 20 kg (max 35 kg) skickas i första hand som ett hempaket. Du kan även välja att få beställningar med lägre vikt levererade direkt hem till dig med detta alternativ. DHL kommer kontakta dig via telefon för att bestämma tid för leverans så se till att du anger korrekt telefonnummer. Paket som ej kan levereras skickas till närmsta servicestation.

DHL Pall eller stycke - 399 kr

Större sändningar (oftast över 35 kg eller väldigt skrymmande) skickas på pall eller som stycke. Dessa levereras i första hand till angiven adress och i andra hand till närmsta servicestation. Priset är inklusive pall (kostnad cirka 100 kr).

Returfrakt - 59 kr

Vi tar 59 kr för returfrakten om du använder dig av vår returfraktetikett.
Alla byten är gratis! Om du vill byta storlek eller till annan vara kostar det dig inget extra. Om du inte fick en fraktetikett i din sädning så går det att beställa en av kundtjänst. Denna mejlas till dig, vi har tyvärr inte möjlighet att skicka med brev.

Skrymmande paket

Notera att det vid större sändningar med låg vikt och stor volym kan det tillkomma volymfrakt, till exempel vid en stor beställning liggunderlag.

Beställningar till Danmark och Finland

Det går även bra att beställa och få dina varor levererade till till exempel Danmark eller Finland. Paket skickas primärt till utlämningsstation eftersom detta är billigare och mer miljövänligt. Vid sändningar över 20 kg, kontakta oss för en lösning.

 Danmark      Finland  
 Viktangivelse  Pris (svenska kronor)    Viktangivelse  Pris (svenska kronor)
 0-10 kg  99 kr    0-10 kg  99 kr
 10-20 kg  149 kr    10-20 kg  149 kr