Omnia Komplett Paket

11
Omnia Komplett Paket i gruppen Utrustning / Mat & Kök / Stormkök - Årets Julklapp 2020 hos Friluftsvaror.se (SET1001OMN)
Omnia Komplett Paket
Omnia Komplett Paket
Omnia Komplett Paket
Omnia Komplett Paket
Omnia Komplett Paket
Omnia Komplett Paket
Omnia Komplett Paket
1455 kr / 1295 kr

Omnia® är en portabel ugn utan egen värmekälla. Ställ den på ett Trangia-kök, en kokplatta, eller annan värmekälla, så har du en ugn. Allt du kan värma, baka och laga i en fast ugn kan du också göra i Omnia.

Paketpriset innehåller Omnia-ugnen och ytterliggare 5 delar som gör det enkelt att maxa campingmyset!

Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

Omnia är en ugn som du sätter direkt på en platta

En finurligt konstruerad ugn för dig som är ute i naturen. Med Omnia-ugnen kan du baka, värma, och göra allt annat du kan göra i en vanlig ugn - bara fantasin sätter gränserna. Det enda du behöver är en värmekälla som ett gaskök, ett friluftskök från Trangia, eller en kokplatta.

Omnia-ugnen är numera väl beprövad och fungerar förvånansvärt smidigt. Perfekt för utelivet, på båten, i husvagnen, i sommarstugan med mera!

  • Passar på alla värmekällor
  • Går att använda tillsammans med Trangias stormkök
  • Vikt: ca 500 gram
  • Underrede av rostfritt stål SS430
  • Lock och och form av aluminium

Tillbehör som ingår:

1. Omnia Ugnsgaller

Ugnsgaller till Omnia-ugnen. Gör det enklare att baka och ånga i din Omnia-ugn. Perfekt för att värma färdigbakt bröd (typ bake-off) till frukosten!

2. Omnia Silkonform

En silikonform som är skräddarsydd för Omnia-köket. Perfekt för bakning med mycket goda non stick-egenskaper. Tillverkad av BPA-fri silikon.

3. Omnia Muffinsform

Läckra muffins enkelt i Omnia. Skräddarsydd för Omnia, hopfällbar, tar minimalt med plats. Förpackningen innehåller fyra recept. Choklad- och jordnötsmörmuffins, Fetaostmuffins, Somriga bärmuffins samt Ägg- och baconmuffins.

4. Omnia Folieform (5-pack)

Laga mat hemma, fyll folieformen och ta med ut. Ställ den i Omnia och värm maten. Eller frys in, ta med, och tina i Omnia. Ett godare och hälsosammare alternativ till snabbmat första kvällen när man kommer ut efter en hel arbetsvecka.

Tips: En fryst folieform kan vara ”kylklamp” i en kylväska.

5. Omnia Kokbok

32 sidor med hela 46 st utvalda recept, vackra färgbilder och praktiska tips. Den perfekta kompanjonen för den som vill ta utematlagningen till nästa nivå!