Vandringsryggsäckar

Bekväma ryggsäckar som passar för vandring. Oavsett om du planerar två veckor i väglöst land, en helg i naturen eller pilgrimsvandring hittar du säkert en ryggsäck som passar dig här. Välj bland märken som Osprey, Haglöfs, Lundhags och Fjällmark!

Visa filter Dölj filter
Märke
DLX
Fjällmark
Haglöfs
Haglöfs L.I.M
Jack Wolfskin
Klättermusen
Lundhags
Mammut
Marmot
Osprey
Salomon
Packvolym (L)
0 - 29
30 - 49
50 - 69
70 - 89
90 -
Pris
50
Tour 45 Ash
495 kr 995 kr
28
Eja 48 Equinox Blue
1295 kr 1795 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Sköna ryggsäckar lämpade för korta eller långa vandringar

Här har du ett kanonsortiment av ryggsäckar som sitter skönt på ryggen. Oavsett om du ska ha en ryggsäck till fjällvandring eller en backpacker ryggsäck så kan du lita på att vi valt ryggsäckar med bra bärsystem och smarta finesser för dig. Även många modeller med extra låg vikt lämpade för utflykter eller dagsvandring mellan stugor. Flera ryggsäckar har dessutom ventilerad rygg för att du skall kunna gå längre bekvämt.

Viktigt att tänka på när du ger dig ut på tur är att du väljer en ryggsäck av lämplig storlek. Vi har ryggsäckar både för kortare och längre vandringar. Oftast är de lite mindre vandringsryggsäckarna försedda med ett lite enklare bärsystem eftersom de inte behöver klara lika tung packning. Men för dig som skall ut på längre turer än en helg blir det väldigt viktigt att välja en ryggsäck med ett bärsystem som står pall. Vi hjälper mer än gärna till med att hitta rätt ryggsäck åt dig. Hör av dig till kundtjanst@friluftsvaror.se så hjälper vi dig välja rätt vandringsryggsäck!