Static V Luxe Insulated SL

Static V Luxe Insulated SL

Static V Luxe Insulated SL i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara Liggunderlag hos Friluftsvaror.se (1100350)
Static V Luxe Insulated SL
Static V Luxe Insulated SL
Static V Luxe Insulated SL
2149 kr
Det tjockaste och varmaste liggunderlaget i Klymits Static-serie. Inte fullt så brett som deras bredaste, men tillräckligt för att du skall kunna sträcka ut dig ordentligt. Det är dessutom varmt nog för att du skall kunna sova utomhus året om. Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Ergonomiskt utformat liggunderlag för året runt-bruk.

  Klymit Isolerade SL Luxe-underlag är ett väldigt bekvämt och väldigt varmt liggunderlag för friluftsliv året runt. Det är väldigt behagligt att sova på tack vare de V-formade kanalerna som avlastar vikten bättre vid rörelser. Sidokanalerna gör att du håller dig på plats och inte glider av luftmadrassen. Luftspalterna mellan kanalerna ger en ökad isolering eftersom de tillåter sovsäckens loft att expandera i mellanrummen istället för att tryckas platt mot underlaget.

  Den generösa bredden på 69 cm gör att du har utrymme att rulla runt och röra dig under natten. Den extra tjockleken gör att även besvärliga underlag jämnas ut. Allt detta packas enkelt ned i en förpackning i storlek av en 1-litersflaska.

  Jämfört med Luxe-modellen är det något smalare men tjockare, längre och varmare.

  Kanalerna är fyllda med Klymalite som är ett komprimerbart och lätt isoleringsmaterial som värmer dig även kalla vinternätter.

  Liggunderlaget levereras i en packpåse och du får även med ett lagningskit.

  • Storlek: 198 x 69 cm
  • Tjocklek: 9 cm
  • Vikt: 887 g
  • Packmått: 22 x 18 cm (längd x diameter)
  • Material: 30D Polyester
  • R-Värde: 6.5