Friluftsvaror erbjuder kostnadsfri storleksgaranti på vårt sortiment av kläder, skor och kängor.

Byt storlek, färg eller modell helt gratis!

Om något som du beställt inte skulle passa och du önskar byta till en större eller mindre storlek erbjuder vi byte utan extra kostnad för dig. Skulle den storlek som du efterfrågar vara slut kommer vi i första hand att försöka beställa hem rätt storlek åt dig. Finns varan inte hos leverantören har du som kund full rätt att använda din ångerrätt.

Vill du byta en vara?

Vid ett byte så ska vår fraktsedel som du får tillsammans med varorna användas. Returpaketet måste vara väl emballerat och innehålla produkten/produkterna som du önskar byta i sitt originalutförande med alla etiketter och dylikt. Klistra fraktsedeln väl synlig utanpå paketet och lämna in det där du först hämtade ut det. Vi skickar den önskade storleken så snart originalvaran finns hos oss. Glöm inte att fylla i retursedeln så vi vet vad du vill byta till.

Byte av vara gäller endast för kunder med leveransadress i Sverige, och endast med leverans till postombud / DHL ServicePoint.

Byte till annan vara

Om du vill byte till en annan vara så går det bra så länge den nya varan kostar lika mycket eller mindre än varan du beställde. Vi kommer att uppdatera din faktura eller återbetala delar av ditt kortköp om du byter till en billigare vara. Fyll i retursedeln med vad du önskar byta till och returnera varorna med fraktsetiketten så ordnar vi resten.

Om du vill byta till en dyrare vara så lägger du en ny beställning och returnerar varan du inte vill behålla. Vi återbetalar returvaran så fort vi fått den i retur och skickar en faktura på det nya köpet.