Trek Extreme Självuppblåsande liggunderlag

Trek Extreme Självuppblåsande liggunderlag

33
Trek Extreme Självuppblåsande liggunderlag i gruppen Liggunderlag / Självuppblåsande Liggunderlag hos Friluftsvaror.se (1046100)
Trek Extreme Självuppblåsande liggunderlag
1195 kr / 795 kr
Extremt bekvämt självuppblåsande liggunderlag med extra bredd, längd och extra tjocklek för dig som gillar att sova som en kung (eller drottning) i naturen. Isoleringsmaterialet ger en varm och behaglig nattsömn. 195 x 64 cm, tjocklek: 5 cm. Mer information
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

  Tjockare och rymligare självuppblåsbart liggunderlag!

  Större och tjockare liggunderlag som blåser upp sig själv när ventilen öppnas tack vare expanderande isoleringsskum på insidan. Det komfortabla materialet ger en jämn och stabil nattsömn. Den extrema tjockleken tar bort även de största ojämnheterna i marken och ger din kropp stöd även på utsatta punkter. Perfekt för dig som sover på sidan! Det slitstarka yttermaterialet är både bekvämt och smutsresistent.

  För att blåsa upp liggunderlaget räcker det med att du öppnar ventilen och låter madrassen suga in luft till full volym. Sedan kan du "efterspänna" genom att blåsa in luft. Tänk på att detta bör göras med försiktighet för att undvika överspänning. Lagra alltid din självuppblåsare med ventilen öppen för att låta eventuell fukt vädras ut och på så vis undvika skador.

  • Självuppblåsbart: Blåser upp sig själv med expanderande isoleringsskum på insidan.
  • Yttermaterial: 75D kraftig Polyester med TPU och anti-slip
  • Isolering: Diamond Cut XC-Foam
  • R-värde: 3,9 R
  • Vikt: 1580 gram
  • Storlek: 195 x 64 cm
  • Tjocklek: cirka 5 cm
  • Pålitlig ventil med gänga. Enkel att tömma.
  • Packmått: 64 x 13 cm

  Handla smoooth med Klarna Checkout

  Vad tycker våra kunder om oss?

  "Hej! Vi får tacka för mycket bra service och hjälp, kommer att rekomendera er till vänner och bekanta!
  Janne"

  Läs fler kundomdömen

  Besök oss

  MALMÖ
  Agnesfridsvägen 177
  040 - 19 47 04

  Öppettider
  Mån - Fre: 10.00 - 18.00
  Lör: 10.00 - 15.00
  Sön: 11.00 - 15.00

  Trygga & säkra köp

  Hos Friluftsvaror betalar du enkelt och säkert. Du kan välja mella faktura, delbetalning, kortbetalning eller direkebetalning.

  Välkommen till Friluftsvaror.se - För små och stora äventyr!

  Friluftsvaror har över 48 års erfarenhet av tält, ryggsäckar, sovsäckar och alla tillhörande produkter. Tillverkning av egna varumärken ger full insyn i produktionen vilket betyder mycket ur Ekologi-, pris- och kvalitetssynpunkt. Sovsäckar och sovsäckstäcken innehåller numera de allra senaste stoppningsmaterialen med högt loft och låg vikt. Ryggsäckar är utrustade med ventilerande ryggavhåll, axelremmar och midjebälten och tillverkas i lätta nedbrytbara /ekologiska syntetmaterial.