Waterproof Laces 140 - 200 cm

Waterproof Laces 140 - 200 cm

Waterproof Laces 140 - 200 cm i gruppen Skor & Kängor / Skotillbehör / Sulor & Snören hos Friluftsvaror.se (H9100220190)
Waterproof Laces 140 - 200 cm
Waterproof Laces 140 - 200 cm
Vattentäta skosnören från Alfa. Normala snören drar åt sig väta men tack vare en hållbar vattentät behandling så håller de här snörena sig torra. Slitstarka med nylon-kärna. Mer information
Modell140 cm160 cm180 cm200 cm
30 dagars öppet köp    Handla tryggt mot faktura    Fria byten

Storleksguide

 • Leverans

  Se de olika leveransmetoderna vi erbjuder

 • Leveranstid:
  Frakt:
 • Om Alfa

  Läs om varumärket

 • Alfa är en av Norges äldsta skotillverkare med rötter tillbaks till 1931. Från starten har Alfa servat kvalitetsmedvetna kunder som inte vill kompromissa med sin utrustning. Under de senaste 80 åren har Alfas skor och kängor tagit expeditioner och äventyrare över hela världen: Från längdskidåkning över snötäckta vidder och extrema expeditioner i bitande kyla till långa vandringar i öken, fjäll och vildmark. Produkterna har hjälp bärare upp till de sju topparna, över Grönland och till de båda polerna oräkneligt antal gånger.

  Trots den anrika historien är Alfas fokus på framtiden. Med idén om att ett par fantastiska kängor ger oräkneligt antal fantastiska friluftsupplevelser är målet givet: skapa kängor och skor av oslagbar kvalitet.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  Välj längd efter tabellen ovan om du är osäker på vilken du behöver.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.